10 kwietnia 2020 Imieniny: Borysławy, Makarego, Michała

zaścianek Babie Lato

Przyjęcie weselne

 

 

PRZYJĘCIE WESELNE W ZAŚCIANKU BABIE LATO

 Dziękujemy za zainteresowanie ofertą Zaścianka Babie Lato. Cieszymy się, że bierzecie nas Państwo pod uwagę szukając miejsca na organizację Przyjęcia Weselnego. W skład naszej oferty wchodzą trzy pakiety, spośród których wybierają Państwo jedną z opcji. Jeśli nasze propozycje nie znajdą uznania, dopasujemy menu i organizację Państwa przyjęcia do Państwa oczekiwań uwzględniając niestandardowe życzenia.

  Dostępność miejsc plenerowych w 2020 roku:

STRZECHA do 140 osób

Zadaszenie przy ognisku do 50 osób

Zadaszenie przy stawie do 50 osób

  Cena każdego Pakietu obejmuje:

  • Wybrane wcześniej miejsce z uzgodnionym ustawieniem stołów dopasowanym do Państwa potrzeb;
  • Dekoracja stolików, oraz dekoracja kwiatowa;
  • Dekoracja ław drewnianych roślinami i wstążkami;
  • Serwis kelnerski; Brak opłat serwisowych tzw. korkowe za alkohol;
  • Bezpłatny parking dla Gości przyjęcia;
  • Korzystanie z atrakcji Babiego Lata: Mini Zoo; łodzie na stawie; plac zabaw dla najmłodszych i młodzieży; boiska do gier sportowych (piłka nożna, siatkówka, badminton; minigolf); ognisko. 

 

PAKIET SŁONECZNIK cena pakietu 100 zł/os.

Przystawka / Zupa / Danie główne/ Deser serwowany / Napoje bez limitu: ciepłe (kawa i herbata) oraz zimne: soki owocowe podawane w dzbankach, napoje gazowane coca-cola, woda mineralna Alkohol we własnym zakresie.

PAKIET TULIPAN cena pakietu 150 zł/os.

Przekąski zimne podane w stole (7 pozycji + 2 sałatki) / Zupa / Danie główne / Deser serwowany Grillowe specjały Babiego Lata / Owoce sezonowe / Bufet deserowy (ciasta krojone – 3 rodzaje) / Napoje bez limitu: ciepłe (kawa i herbata) oraz zimne: soki owocowe podawane w dzbankach, napoje gazowane coca-cola, woda mineralna / Alkohol we własnym zakresie.

PAKIET RÓŻA cena pakietu 170 zł/os.

Przekąski zimne podane w stole (7 pozycji + 3 sałatki) / Zupa / Danie główne / Przekąska ciepła Deser serwowany Grillowe specjały Babiego Lata / Owoce sezonowe / Bufet deserowy (ciasta krojone – 3 rodzaje) / Napoje bez limitu: ciepłe (kawa i herbata) oraz zimne: soki owocowe podawane w dzbankach, napoje gazowane coca-cola, woda mineralna / Alkohol we własnym zakresie.

PROPOZYCJE DO WYBORU: DWIE ZUPY I DWA DANIA GŁÓWNE

ZUPA (do wyboru) na dobry początek (1 porcja / osobę)

  • Rosół pachnący ze swojskim makaronem
  • Pomidorowa
  • Żurek z białą kiełbaską
  • Delikatna zupa serowa wzbogacona pomidorkami i szynką pokrojona w kostkę z grzankami 
  • www.cinwatches.me

DANIA GŁÓWNE – wykwintne potrawy z mięs i ryb do wyboru

  • Kotlet de volaille z masłem
  • Sznycel z indyka w złotych płatkach
  • Delikatny kurczak gotowany w potrawce
  • Kotlet schabowy po chłopsku
  • Pieróg ze schabu nadziewany farszem pieczarkowym
  • Kruchutkie zrazy z szynki faszerowane ogórkiem, papryką i cebulą
  • Pieczeń ze schabu z leśnymi grzybami
  • Dorsz w pomidorach z czarnymi oliwkami zapiekany serem żółtym, w postaci lazanii
  • Kaczka pieczona z jabłkami
  • Delikatna wołowina (ligawa) w sosie z zielonego pieprzu
  • Pierś kurczaka z farszem z sera żółtego i suszonych pomidorów
  • Pierś drobiowa faszerowana grzyba w sosie śmietanowo – kurkowym
  • Pierś drobiowa z serem żółtym i ananasem

 

DODATKI DO DAŃ GŁÓWNYCH (do wyboru)

  • Ziemniaki smażone z cebulą i boczkiem
  • Ziemniaki gotowane w całości
  • Frytki
  • Kluski śląskie
  • Kasza
  • Ryż biały
  • Marchewka z groszkiem
  • Warzywa gotowane na parze (brokuły, kalafior, fasolka szparagowa),
  • Kapusta zasmażana biała
  • Kapusta zasmażana czerwona
  • Buraczki na ciepło
  • Bukiety świeżych, kolorowych surówek.

PRZEKĄSKI

  • Mięsa pieczyste – wyrób własny, podawany na półmiskach – schab, karkówka, boczek
  • Pasztet z dziczyzny ze śliwką  i owocem jałowca i żurawiną
  • Deski ryb wędzonych – halibut, łosoś, pstrąg, makrela
  • Tymbaliki – drobiowe i wieprzowe
  • Ryba w galarecie
  • Ryba po grecku
  • Jajka w majonezie i szczypiorku
  • Schab po warszawsku
  • Śledzie – w cebuli, w śmietanie, w pomidorach

SAŁATKI (do wyboru trzy rodzaje)

  • Grecka
  • Ziemniaczana
  • Wiosenna majonezowa
  • Wiosenna lekka z sosem winegret
  • Gyrosowa z kurczaka z grilla

GRILLOWE SPECJAŁY BABIEGO LATA

  • Kiełbasy grube /w tym również na ognisko/
  • Karkówka „Po Bolimowsku”
  • Marynowany bekon
  • Szaszłyki drobiowe
  • Szaszłyki wieprzowe
  • Warzywa z grilla
  • Udka z kurczaka w ostrej marynacie miodowej
  • Ziemniaki

www.iswwatches.com  

 

 

    

 

powrót